Virksomheders IT-ansvarlige jonglerer med store udfordringer, og især tre behov presser sig på: De skal kunne afvikle stadig flere applikationer hurtigere, de skal hurtigt kunne analysere og lagre stadig flere kritiske data, og de skal reducere deres omkostninger til IT-drift.

Med IBM X6-arkitekturen, den integrerede IBM eXFlash og IBM FlashSystems er du i stand til at imødekomme deres behov for virtualisering, cloud, big data og analytics – både nu og langt ud i fremtiden.

Ifølge JN Data er X6 med flash imponerende:
”IBM’s næste generation af EXA-teknologi - X6 - er imponerende. Hos JN Data forventer vi at øge konsolideringsgraden med 200 pct. og forbedre ydeevnen på virtuelle maskiner ved at tage denne nye platform i brug. Desuden er vi spændte på at finde ud af, hvilke ekstra fordele de nye Flash DIMM-enheder vil give i vores VMware-miljø."
Søren Vestergaard Sørensen, Department Manager, JN Data

X6 optimerer performance

  • Hurtighed: X6-arkitekturen har integreret flash, som sidder tæt på CPU’en. Den er i stand til at booste performance med op til 400 procent, forbedre svartiderne og styre data intelligent i realtid
  • Agilitet: X6-arkitekturen er i stand til at hoste forskellige generationer af teknologi og kan med sit revolutionerende modulære design lette konfiguration betydeligt og reducere investeringsomkostninger med op til 30 pct.
  • Robusthed: X6-arkitekturen er udstyret med op til tre gange mere hukommelse end X5 og opretholder markedets bedste performance i hukommelse ved store RAM-mængder

Med markedets nyeste generation af den enestående X-arkitektur får du den til dato hurtigste, mest fleksible og mest robuste server- og storagearkitektur på markedet og kan tilbyde dine kunder lynhurtige svartider og væsentlig højere performance. Desuden skal kunderne kun betale for den IT, de har behov for, fordi omkostningerne flytter fra CAPEX til OPEX.

X6 giver også din egen virksomhed en række fordele, såsom nem konsolidering af store mængder servere, nem skalering uden udskiftning af eksisterende infrastruktur, lavere investerings- og energiomkostninger – og øget konkurrencedygtighed.

Vil du vide mere om X6 og hvad teknologien kan gøre for din virksomheds infrastruktur og dine kundeydelser?

Brug 30 sekunder på at teste, hvor mange penge du kan spare ved at skifte til X6-arkitekturen.

Se video om X6 med integreret IBM eXFlash

 

IBM FlashSystem optimerer svartiderne

Flash-teknologi kan forbedre svartiderne med op til 20 gange – en tungtvejende årsag til, at dine kunder vil vælge netop dig som leverandør af deres infrastruktur. Især virksomheder med kritiske forretningsapplikationer (inkl. DB2- og SAP-miljøer) har vanskeligt ved at opnå hurtige svartider.

I takt med at virksomheder dagligt indsamler flere data og håndterer flere realtidsapplikationer, kræver de hurtigere svartider og mere beslutningskraft. Med IBM FlashSystem kan du tilbyde dine kunder en fantastisk ydeevne, høj effektivitet og stor driftssikkerhed.

 

IBM FlashSystem giver også din egen virksomhed en række fordele, såsom

  • 85 pct. reduktion i batch processeringstid
  • 80 pct. besparelse i energiforbrug
  • 75 pct. reduktion i CO2
  • alt sammen uden behov for at ændre arkitekturen i applikationerne.

 

Er du nysgerrig efter mere viden om, hvad IBM FlashSystem kan gøre for din virksomheds infrastruktur og dine kundeydelser?

Kontakt os og få en gratis test af din storageløsning.

 

Se video om IBM FlashSystems